1. árajánlat kérés

Ahhoz, hogy árat tudjak adni a gyerekszoba festésre, a következő információkra van szükségem:

  • a festendő falfelület méretére
  • a festés témájára (ha nincs elképzelése, hogy milyen meséből szeretne részletet a falra, akkor tekintse meg a mesetár vagy a gyerek falfestés menüpontot és merítsen innen ötletet.)
  • és minden olyan instrukcióra, amit Önök szerint tudnom kell a tökéletes végeredmény eléréséhez
  • ja! és egy fotóra a gyerekszobáról

2. látványterv készítése, árajánlat

A gyerekszobáról készült fotóra elkészítem a látványtervet. Általában két látványtervet készítek és ebből kell választani. A kiválasztott látványtervet ez után a tökéletességig pontosítjuk. A látványtervek alapján számolom ki az árat, amit a pontosítások után szintén pontosítunk. Előleget nem kérünk.

gyerekszobafestés, gyerekszoba festés
Látványterv sok állatos mesefigurával
gyerekszobafestés, gyerekszoba festés
Látványterv faldekorációra állatkerttel
gyerekszobafestés, gyerekszoba festés
Látványterv gyerekszoba falára, Micimackó

3. megrendelés, időpont egyeztetés

A látványterv pontosítása után, egy írásbeli megrendelést kérünk, amiben elfogadják az árajánlatot. Ezután egyeztetjük a falfestés időpontját és készülünk a munkára.

4. festés, fizetés

A festés diszperzittel készül, ugyanazzal a festékkel, amivel a gyerekszoba fala is festve van. A látványtervet projektorral vetítjük fel a falra, ami több szempontból is nagyon jó. Egyrészt sokkal gyorsabb és pontosabb, mint szabad kézzel. Másrészt a végeredmény pontosan ugyanaz lesz, mint amit a monitoron lát. A projektor abban is segít, hogy még mielőtt elkezdünk festeni, lássuk, hogyan fog kinézni. Ez azért fontos, mert általában a megrendelők nem tudják elképzelni, hogyan is fog a dekorációsfestés valójában kinézni. Ilyenkor még kicsit lehet korrigálni a képen, mert a gyerekszoba falán mindig kicsit másképpen néz ki a mese, mint a terveken. A festés ideje a mérettől és kép bonyolultságától függően pár órától akár több napig is tarthat, de mi mindig arra törekszünk, hogy a legkevésbé zavarjuk Önöket. A megbeszélt napon reggel 9-kor érkezünk és mindig rendet hagyunk magunk után. Távozás előtt, készpénzben kérjük a falfestés árát rendezni.